tisdag 28 februari 2012

Solen skiner


Vädret i Åbo har varit helt underbart idag. Fullt solsken och en känsla av vår i luften. Snart kanske man kan hänga in vinterrocken i garderoben och gräva ut cykeln ur förrådet. För att inte tala om att äta lösglass.

Jag passade också på att gå på min andra salsalektion någonsin idag. Grundstegen börjar så småningom sitta, så det var kul med lite mera utmaning. De flesta andra var redan på "fördjupad" nivå och hade dansat en del förut, så det blev intressant när vi sedan började byta par. De flesta killarna var utbytesstudenter med latinorytmen mer eller mindre i blodet, så det var bara att hänga med.
Sedan fanns där också en gubbe som skulle ha kvalificerat som ärketypen för en italienare. Kort, mörk, med lite mage, lackskor och begynnande flint. Och kragskjorta, naturligtvis. Där vickade han på höfterna i lite egen takt och inte riktigt enligt koreografin, medan han snurrade omkring på stackars mig i ett järngrepp. Rakvattenlukten osade om honom, och satte sig också envist fast i mina händer långt efter att lektionen slutade. Mums.
Men i övrigt var det riktigt roligt!

1 kommentar:

  1. Ryhänens pojke28/2/12 09:15

    Och dagens prognos: Snöstorm! ;)

    SvaraRadera