fredag 2 mars 2012

And now let's play!

Klockan halv tolv släppte vi äntigen händerna, svettiga och fortfarande skrattande. Det hade varit en intim halvtimme, kroppar mot varandra, spända muskler och full koncentration för att ens kunna hålla sig stilla...

Vi har haft spelkväll hos Emilia idag. Vi började med, enligt Vincent, en mycket typisk tjejkvälsmodell; te, lite tilltugg och genomgång av senaste nytt i ÅA:s skvallervärld. Efter det följde intensiva matcher i två olika spel, för min del blev det U'bongo. Det är ett spel jag varmt kan rekommendera, inte bara för att jag vann Caijus, Kaisa och Ida alldeles överlägset (thihi) utan för att det är kul och inte kräver allt för mycke regler och dylikt, men ändå inte beror helt på tur.
För att nu ändå upprätthålla någon form av vuxenvärdighet passade vi sedan på att diskutera värdsliga problem som burqor, gurkor och kyskhet en stund. Det hela utmynnade visserligen i hysteriska skrattanfall på golvet, men man kan ju inte kräva allt för mycket.

Kvällens höjdpunkt blev ändå vår intensiva match i Gambia. Sådär kort innebär det att hålla balansen medan man står i en ring och flyttar sina fötter så att de rör i nästa person i ringens fötter. Kaotiskt och svettigt, men oj vad vi skrattade!

Lite twister som uppvärming

Nu följer sista snacket med de kvarvarande tjejerna, sen hem för en god lång natts sömn. Ah.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar