lördag 10 juli 2010

Report 1

'Ello mates! How 'ya doin'?

Jag och Pudel har tagit oss till Nottingham, dar vi antligen fick tag pa en dator med Internet. O och A- prickarna fick vi tyvarr offra, men jag hoppas ni forstar mig anda. For att forankla saken kanske jag satsar pa lite Svengelska, men vi far se.


Onsdag 7.10


Vi lamnade vart beloved Osterby klockan 16 och headed for Helsingfors-Vanda med Pudels mamma vid ratten. Resan till flygfaltet visade sig bli betydligt mer dramatisk an vi hade vantat oss, sa pass dramatisk att vi till och med hamnade ringa polisen. Bilen framfor oss korde hela tiden ganska vingligt. Det for lite hit och lite dit och vi undrade om chaufforen rentav var full. Lite fore Inga korde bilen plotsligt ut pa motkommande fil, rakt emot en stor lastbil, som den snuddade i sapass mycket att det flog bitar, for att sedan tvinga efterkommande bil att kora over pa var sida for att inte krocka. Turligt nog overevde alla utan storre skador verkade det som.
Fortfarande chockade over att var resa kunde ha borjat med en frontalkrock klampade vi ett tag senare in pa flygfaltet, bara for att fa veta att vart flyg var tva timmar for sent. Joy. Storsta delen av den tiden spenderade vi i en restaurang dar vi hade bra utsikt over manniskorna som gick forbi samt roade oss med att prata rejal svengelska. Det absolut basta ordet hittils ar den engelska oversattningen pa punktknullare. Ni kan ju fundera sjalva. Na - vi overlevde och satt snart pa flyget till London.
Klockan 23.40 drog vi vara forsta andetag brittisk luft och kollade forundrat in the Ben&Jerry's wending machines. Mimmi var vanlig nog att plocka upp oss pa flygfaltet, sa vi baxade in vara klumpiga kassar i hennes blue Suzuki och borjade bilfarden mot Guildford. Denna lat var den forsta vi horde pa engelsk mark, riktigt okej, I must say.



Bilfarden blev en hel del langre an beraknat eftersom TomTom svek oss, vilket resulterade i en nattlig sightseeing i Windsdor, men dat var val riktigt kul det ocksa. Till sist hittade vi trots allt hem till Mimmi och kunde utmattade slanga oss pa sangen. (well, efter nagra timmars smaprat och lite engelsk TV, men i alla fall)

Dethar verkar ju bli ganska langt, sa ja postar detta som ett eget inlagg sa nan annan kan anvanda datorn. Far se om det kommer mera updatering annu ikvall.

So long sa lange

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar