söndag 11 juli 2010

Report 2

Det ar den femte dagen pa var resa, och vi befinner oss fortfarande i Nottingham. Staden ar definitivt att rekommendera, lagom stor och riktigt mysig med allt man behover inom gangavstand. Hostelet vi bor pa heter Igloo Backpackers Hostel och ar ett riktigt mysigt stalle med massor av trappor. (Massor meaning 3 vaningar plus basement.) Och det ar misann inga snalla trappor, utan branta javlar...
Pa tal om alkohol sa kan jag ochsa rapportera att vi har testat pa Nottinghams nightlife nu. Vi vandrade runt halva stan innan vi hittade ett stalle som verkade bra, men det var definitivt vart det. Vad vi hittade var en nattklubb med ny musik lagom mycket varvat med gamla godingar och ett riktigt fullt dansgolv. Namnas kan kanske att de engelska brudarna var riktigt torra pa att dansa. Alla bara stod i klungor och bara vickade lite pa hofterna, for att ibland kolla lite pa sin mobil. Detta faktum ledde ju foljaktligen till att jag och Pudel, som shakeade loss ordentligt, fick plenty of attention av alla de pojkar som dansade pa efter basta formaga. Bast vad det var hade vi en hel ring killar som stod och kollade in vara finska dansmoves. (Milla - du sku sa ha borda va har!!) Josses vad dom stirrade.
Sjuk i ryggen och en aning yr av all attention (nej - inte alkohol - vi hann ju inte ens dricka som vi dansade) traskade vi sen hem mot hostelet, at kvallsmal och damp i sang.
I morse sov vi till tolv, vilket var helt forstaeligt. Sen gick vi pa Robin Hood-museum, yay. Nu vantar smaningom fotbollsmatchen pa TV (nagat man far dras med om man reser med Pudel) samt pasta till lunch. Imorgon aker vi vidare till Newcastle, forhoppningsvis hor vi av oss darifran ocksa. Ha det bra!

Arrivederci
PS. Om ni tror att California girls spelas mycket hemma sa har ni fel. Tydligen kan det vara varre...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar